NieuwsOnze productieruimte

Onze productieruimte beschikt over een schuurcabine, drie spuitcabines en twee droogkamers. Onze productieruimtes zijn geschikt om zowel enkele- als serieproducties in te verwerken.

Daarnaast beschikken wij over een mengkamer welke voorzien is van een mengkast. Al deze ruimtes zijn voorzien van de nieuwste technologie en voldoen aan de huidige milieueisen.

 

De mengkamer stelt ons in staat om elke gewenste kleurlak en/of beits te verkrijgen uit de kleurenwaaiers van onder andere Sikkens, NCS en RAL. Uiteraard is het ook mogelijk om volgens een voorbeeldmonster van de klant elke gewenste kleur te maken. De glansgraad van het product van variëren van mat tot hoogglans gepolijst en kan zowel in blank als in kleurlak geleverd worden.

Zoals u hebt kunnen lezen, is Vos Industriële Lakverwerking een veelzijdig bedrijf. Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, evenals een goede communicatie met onze klanten. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klant kunnen wij ervoor zorgen dat een goede kwaliteit gewaarborgd wordt.

 

Hebt u vragen over ons bedrijf of onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. Vos Industriële Lakverwerking staat graag voor u klaar!